All on 4 fogpótlás

Gyönyörű mosoly, mely egy életen át tart!

Kellemetlenül érzi magát társaságban? Mindennapos fájdalmakkal küzd? Mikor arra kérik „mosolyogj”, Ön legszívesebben inkább sírna?

Mi segítünk, hogy az összes kérdésre magabiztos nemmel válaszolhasson! A Dental Family csapataként mindennap azon dolgozunk, hogy pácienseinket megszabadítsuk mindennapos kellemetlen, fájdalmas érzésitől, és visszaadjuk egykori magabiztosságukat.

Mi is az a fogászati implantátum?

Röviden és tömören: egy becsavarós fog, amely pótolja az elveszített fogat.
Részletesebben: az elveszített fog gyökerének helyére egy műtét során egy műgyökérnek nevezett titáncsavart helyezünk – ezt az anyagot ugyanis a szervezet tökéletesen befogadja. A műgyökérre kerül az implantátumfej vagy felépítmény, ez adja a fogínyből kiálló részének alapját, valamint ez tartja magát a fogpótlást – így a saját fogainkhoz hasonló koronát, a hidat vagy a kivehető pótlást.

Legfőbb előnye...

A legfontosabb, hogy megfelelő szájhigiénia és ápolás esetén az implantátum akár életre szóló lehet. Emellett fontos kiemelni, hogy fix megoldást nyújtanak, nem okoznak a hétköznapokban fennakadást. Illetve akár teljes hiányzó fogsor esetében is megoldás lehet!

All on 4 fogpótlás

Az All on 4 fogpótlás menete

Diagnózis és tervezés:

Az All-on-4 fogpótlást minden esetben egy szakorvosi konzultáció előzi meg egy szájsebész szakorvossal. A konzultáció során a szájvizsgálat mellett készül egy 3D CT felvétel is, mely feltétele minden implantációs beavatkozásnak, hogy a kezelőorvos teljeskörű képet kapjon a rendelkezésre álló csontállományról.

Implantátumok beültetése:

Az All-on-4 fogpótlás során a 4 implantátum helyi érzéstelenítésben, egyszerre kerül beültetésre az állcsontba. A fogimplantátumok behelyezését követően lenyomatvétel történik, ami alapján a fogtechnikai labor elkészíti az ideiglenes fogsort. Az ideiglenes fogsor öt-nyolc munkanappal az implantációs műtét után kerül rögzítésre, mely már egy csavarozható, rögzített fix fogsor, így nincs többé szükség a kivehető fogsorra.

All on 4 fogpótlás

Ellenőrzés, igazítás:

Az ideiglenes All-on-4 fogpótlást egy hónappal a rögzítést követően ellenőrzi a kezelőorvos, illetve szükség esetén igazíthat rajta, hogy még kényelmesebb legyen a viselőjének a gyógyulási idő alatt is.

Gyógyulási idő, az implantátumok csontosodása, végleges fogpótlás:

A fogimplantátumok megfelelő csontosodásához szükséges gyógyulási idő esetenként eltérő lehet, általában négy hónap eltelte után lehet a végleges fogpótlással terhelni az implantátumokat. Az All-on-4 implantátumokra rögzített ideiglenes fogsor véglegesítése, vagy az ideiglenes fogsor mintájára készülő végleges fogsor elkészítése néhány munkanapot vesz igénybe.

Tisztában vagyunk vele, hogy egy teljes fogsor pótlása nem csak fizikailag, de anyagilag is megterhelő tud lenni. Azonban amennyiben a Dental Family ALL ON 4 fogpótlását választja, mi garantáljuk az élethosszig tartó egészséges, tökéletes megjelenésű mosolyt!

Segítségre van szüksége? Hívjon minket,

vagy foglaljon online!

Garancia

Mivel úgy gondoljuk tőlünk a legnagyobb elégedettséggel távozik, garanciát vállalunk munkánk minőségére. Ez nálunk a bizalom egyik feltétele. Cserébe viszont azt kérjük pácienseinktől, hogy tartsák be a garanciára vonatkozó szabályainkat.

Az általunk végzett kezelésekre garanciát vállalunk, amennyiben

A páciens megjelenik az éves szűrővizsgálaton, illetve, ha szükséges, a féléves kontrollon és követi az ajánlott gondozási programot

A páciens részt vesz ajánlott időközönként (általában 1 év) professzionális szájhigiénés kezelésen

A páciens szájhigiénéje megfelelő, amennyiben készült fogpótlás, az megfelelően tisztán tartott

A fogpótlás rendeltetésszerűen van használva, kizárólag fiziológiai rágóerőknek van kitéve, amik nem vezetnek a fogmű túlterhelődéséhez.

Tömések: 1 év

Rögzített fogpótlások (Inlay, Onlay, Korona, Híd): 3 év

Kivehető fogpótlások (részleges, teljes): 2 év

Implantátum anyag hiba: 5év

A 24 órán belüli időpont lemondás esetén 5 000 Ft készenléti díjat számítunk fel.

Időpontfoglalás

Az All on 4 fogpótlás kezelésünket az alábbi orvosunk végzi.

Cirkonium korona fogpótlást végző orvos

Dr. Kerekes Erwin

fogorvos | szájsebész szakorvos

Bevásárlókosár