Néhány fontos kérdés a gyökérkezelésről – röviden és tömören!

Néhány Fontos Kérdés A Gyökérkezelésről – Röviden És Tömören!

 Magán fogorvos Budapesten? Látogasson el óbudai rendelőnkbe, ahol minden kérésére választ kaphat a gyökérkezeléssel kapcsolatban!

Mi a gyökérkezelés?

A gyökérkezelés egy hatékony eljárás azokban az esetekben, amikor a fogak sérültek és gyulladtak, így az alapvető funkcióikat nem képesek betölteni.  Egyszerűbben fogalmazva, a gyökérkezelés egy fog megtartó eljárás, ami gyakorlatilag megmentheti a fogat a húzástól.

Mi történik az eljárás alatt?

A folyamat egyszerű. Eltávolításra kerülnek az idegek és az un. fogbél, majd az eljárás végén a fog belsejének alapos tisztítása következik és végül a lezárása. A folyamat ugyan egyszerű, de sok esetben hosszadalmasabb, ugyanis a megfelelő kezeléshez a páciensnek több alkalommal is el kell látogatnia a fogorvosi rendelőbe.

Fájdalmas a gyökérkezelés?

Nem. A kezelés nem okoz fájdalmat, ugyanis ebben az esetben is indokolt a megfelelő érzéstelenítés, ami gyakorlatilag fájdalommentessé teszi az eljárást.

Mennyire hatékony az eljárás?

Általánosságban elmondható, hogy a gyökérkezelés sikeressége több tényezötöl függ,. Természetesen bizonyos esetekben felléphetnek komplikációk, fertőzések, de ezek száma elenyésző, így összességében egy hatékony és megbízható eljárásról beszélhetünk, ami nagy népszerűségnek örvend. Ha magán fogorvost keres Budapesten, kérjük keresse fel a Dental Family fogászat óbudai rendelőjét. Árainkról itt tájékozódhat!

A hozzászólások lezárva.